top of page

Артур Палатний: Понад 131 000 людей отримали допомогу від «Української команди» за минулий рік



Понад 131 тисяча людей отримала допомогу від Волонтерського штабу «Українська команда» з початку широкомасштабного вторгнення. Про це повідомив керівник Волонтерського штабу «Українська команда» Артур Палатний на зборах організації.


«Допомогу від «Української команди» отримали понад 131 тисяча людей з початку широкомасштабного російського вторгнення. Загальна вартість допомоги склала більше 110 мільйонів гривень», - зазначив Артур Палатний.


За словами Палатного, всього було відправлено понад 650 тонн вантажів допомоги цивільному населенню та військовим.


«Один з головних напрямків нашої роботи - допомога нашим військовим, які боронять українську землю. Завдяки проєкту «Бандерпечі» нам вдалось зігріти понад 12 тисяч військових. Також в рамках нашого проєкту «Тепло на фронт» ми передали понад 22 000 індивідуальних зігріваючих наборів для наших бійців», – повідомив Палатний.


Також, керівник Волонтерського штабу розповів про інші напрямки роботи «Української команди», зокрема про десятки переданих автомобілів, квадрокоптерів і тепловізорів, а також сотні одиниць форми для Сил оборони України.


«Ми пройшли складний шлях. Але найскладніший попереду. В нас залишається завдання номер один – сприяння та допомога ЗСУ. І так ми обов'язково переможемо! Вже перемагаємо!» - наголосив Артур Палатний.






Діяльність волонтерського штабу

bottom of page