top of page

Артур Палатний та «Українська команда» передали захисникам на передовій дрони і тепловізори


Представники Волонтерського штабу «Українська команда» та Артур Палатний привезли на передову військове спорядження, форму та комп'ютерну техніку для бійців 72 ОМБр ім. Чорних Запорожців і батальйону "Cвобода". Про це повідомив керівник «Української команди» Артур Палатний на своїй сторінці у Facebook.


«Передали нашим героям дрони, тепловізори, бронеплити, комплекти форми, маскувальні халати, планшети, ноутбуки та мобільні зарядні станції. Ці речі стануть в нагоді в боротьбі із російськими окупантами та допоможуть захистити життя наших бійців. Були раді побачити наших друзів - генералів поліції Андрея Крищенка та Сергія Князєва, які зараз несуть службу у рядах ЗСУ. Вони передали подяки і вітання всім українцям, які допомагають фронту та підтримують нашу армію», - заявив Палатний.

Військові подякували волонтерам за підтримку.


«Ця допомога в першу чергу призначена для ефективної боротьби з російськими окупантами та захисту наших солдатів. Ми дякуємо і чекаємо в гості в любий час», - сказав представник 72 ОМБр ім. Чорних Запорожців Сергій Князєв.



Діяльність волонтерського штабу

bottom of page