top of page

Артур Палатний: «Українська команда» забезпечила наборами для обігріву понад 30 тисяч захисників

Понад 30 тисяч бійців на передовій забезпечив індивідуальними наборами для обігріву Волонтерський штаб «Українська команда». Про це повідомив керівник штабу Артур Палатний на своїй сторінці у Facebook.


«Друзі, українці! Ваша рішучість допомагати бійцям на передовій вражає! За півтори доби ми з вами зібрали кошти більш ніж на 8 тисяч індивідуальних наборів для обігріву наших захисників. Разом ми зібрали майже мільйон гривень, щоб допомогти нашим героям добити зиму і дочекатися весняного тепла. А загалом в межах нашої ініціативи «Тепло на фронт» зібрано вже понад 4,5 мільйони гривень. Це дозволило забезпечити індивідуальними наборами для обігріву понад 30 тисяч захисників», - повідомив Артур Палатний.

За словами керівника «Української команди», зараз завершується формування наборів.


«Українська команда» вже формує теплові набори, де будуть хімічні грілки для тіла та міні-піч. Найближчими днями ці набори відправляться на передову. Дякую кожному, хто долучився до ударного збору. Нашим буде тепло - ворогам пекло!» - заявив Палатний.

Раніше повідомлялося, що протягом минулого року «Українська команда» надала допомогу понад 131 тисячі військових та цивільних. Загальна вага допомоги склала 650 тонн, загальна сума вартості допомоги – 110 мільйонів гривень.




Діяльність волонтерського штабу

bottom of page