top of page

Звіт волонтерського штабу «Українська команда» на 11.07

Звіт волонтерського штабу «Українська команда»


Допомога військовим:

Хмельницька команда Олександра Буханевича передала медикаменти і гігієну прикордонникам, ракетному підрозділу на Донбасі – аптечки і вогнегасники.

Тернопільська команда Миколи Люшняка забезпечила воїнів зі Скалатської ОТГ продуктами, ліками, медициною та засобами гігієни.

Житомирська команда Ігоря Гундича, передали військовій частині овочі, консерви, крупи, напої, а також морозильну камеру, бензопилу, лопати, сокиру та кирку.

Київська команда штабу придбала і відправила 100 пар літнього взуття піхотинцям на передову.


Допомога громадянам:

Київська команда, зокрема Анна Моргунова, Богдан Горбань, Орест Криштафович відвідала Бородянку, Макарів і Немішаєво. Було роздано понад 3 тони гуманітарної допомоги від Львівської команди Оксани Юринець. Також обговорено подальшу допомогу людям, чиє житло було зруйновано.

Також у Полтаву спрямовано вантаж медикаментів для лікарень.

Хмельницька команда передала гуманітарну допомогу родинам ВПО у Новоушицькій громаді та у селі Зіньків.

Тернопільська команда забезпечила продуктами і гігієну Парафію Покрови Пресвятої Богородиці у місті Заліщики, Бучацьку єпархію УГКЦ у Чорткові, де приймають мешканців сходу країни. Також передали ліки у Микулинецьку обласну фізіотерапевтичну лікарню.

Традиційно дякуємо усім нашим українським та закордонним партнерам за підтримку, а волонтерам – за невтомну роботу. І звісно ж компанії «Окко» за логістичну підтримку.








Діяльність волонтерського штабу

bottom of page