top of page

Палатний: «Українська команда» передала 12 тонн продуктових наборів людям, постраждали від війни

«Українська команда» спільно з Благодійним фондом «Карітас Спес» відправила 12 тонн продуктових наборів у Демидів Київської області, а також у Дніпропетровську область та на деокуповані території. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook керівник «Української команди» Артур Палатний.

«Зустріли черговий вантаж від Фонду «Карітас Спес» для допомоги нашим людям. Це 12 тонн продуктових наборів. Кожен набор – по 6 кіло. Вже сьогодні частина вантажу поїде до Демидова Київської області. Цей населений пункт взяв на себе найбільш важку місію під час захисту столиці. Сьогодні він практично затоплений. Люди живуть в нелюдських умовах», - заявив Палатний.

Інша частина вантажу, за його словами, призначена для внутрішньо переміщених осіб та мешканців територій, звільнених українськими військами в результаті контрнаступу.

«Близько 2,5 тис. продуктових наборів поїдуть на Дніпропетровщину, на деокуповані території та для внутрішньо переміщених осіб», - зазначив керівник «Української команди».

Він також повідомив, що вже формується наступний вантаж. Ці продуктові набори будуть розподілені між мешканцями інших регіонів, що постраждали від російських окупантів.




Діяльність волонтерського штабу

bottom of page