top of page

«Українська команда» налагодила випуск парафінових термоакумуляторів для захисників

Акція Волонтерського штабу «Українська команда» «Тепло на фронт» розширюється і стає все більш масовою. Львівські волонтери «Української команди» налагодили виробництво парафінових термоакумуляторів для воїнів на передовій.


«Зігріваємо своїх, щоб вороги палали! «Українська команда. Львівщина» сьогодні разом з «Броня Миколаїв» виготовляє такі термоакумулятори. Вони дуже потрібні для того, аби зігріти наших бійців на фронті. Це дуже важливо – долучатися, робити корисні, потрібні речі, аби всі ми разом, весь український народ був армією. Тоді ми точно швидше переможемо!» - впевнена керівниця львівського осередку «Української команди» Оксана Юринець.

Перші партії парафінових термоакумуляторів, які воїни використовують як джерела тепла і світла, вже відправлено на передову, йдеться у повідомленні.


"Українська команда" висловлює вдячність за фінансову підтримку колективу польської фірми Konstrpol sp. z o.o., завдяки якій вдалося виготовити набагато більше термоакумуляторів, ніж планувалося спочатку.



Діяльність волонтерського штабу

bottom of page