top of page

«Українська команда» передала двом бригадам колеса для військових машин

«Українська команда» передала нашим захисникам колеса для автівок, що працюють на передовій. Це дозволить полагодити і повернути у стрій десятки машин, які дуже потрібні на фронті.


Зокрема, 54 колеса різних розмірів ми передали окремій механізованій бригаді ДУК «Правий сектор». 72-й бригаді передали 10 одиниць дуже дефіцитної в Україні гуми для американських позашляховиків Hummer.


«Сподіваємось, ця підтримка дозволить нашим бійцям завжди «бути на колесах». Адже автівки на передовій допомагають виконувати бойові завдання і рятують життя. І дуже важливо, щоб вони завжди були на ходу», - зазначив керівник «Української команди» Артур Палатний.

Раніше «Українська команда» передала 72й ОМБр ім. Чорних Запорожців та 242-му батальйону 241-ї бригади розвідувальні дрони з приладами нічного бачення та системи Starlink.


Також волонтери «Української команди» передали бійцям 204-го Окремого батальйону територіальної оборони міста Києва партію дронів-камікадзе та провели для них навчання з керування безпілотниками.






Діяльність волонтерського штабу

bottom of page