top of page

«Українська команда» передала херсонцям 20 тонн гуманітарної допомоги


Волонтери «Української команди» щойно повернулися із затопленої Херсонщини, куди доставили 20 тонн гуманітарної допомоги.


Передали херсонцям, які втратили свої домівки та майно, продукти харчування, в тому числі тривалого зберігання. А також новий одяг для дітей, жінок і чоловіків. Та інші товари першої необхідності.


Дякуємо партнерам, які оперативно відгукнулись і допомогли зібрати вантаж. Зокрема, «Трикотажна фабрика «Роза» надала понад 15 тисяч одиниць трикотажних виробів. А почесний консул України у Єрусалимі Офер Керзнер допоміг із продуктами харчування. Це саме ті речі, яких найбільше потребували херсонці. Адже попередньо ми отримали відповідні запити через місцеві гуманітарні штаби.


Зараз «Українська команда» готує до відправки наступний гуманітарний вантаж для Херсона. Сьогодні одна з найгостріших потреб - побутова хімія. Адже вода поступово відходить, люди повертаються до своїх постраждалих домівок. І їм потрібні засоби для прибирання, дезінфекції та прання речей, які ще можна врятувати.








Діяльність волонтерського штабу

bottom of page